Introductie

 

 

Mijn naam is Karin Jahromi en ik ben dyslexiespecialist en coach. Ik noem mijzelf een dyslexiecoach en intuïtiefcoach.

Ik begeleid kinderen en (jong)volwassenen met dyslexie, lees- en leerproblemen en met wat we 'sociaal-emotionele problematiek' noemen. Leren en voelen horen bij elkaar; zij zijn een setje. Ik zet verschillende coachingstools in, afhankelijk van het traject dat we zijn gestart. Ik werk veel met de Kernvisie methode en ben ook een enthousiast trainer Ik Leer Leren.

Dyslexie komt eigenlijk nooit alleen. Het gaat vaak hand in hand met faalangst en een negatief zelfbeeld. Maar ook concentratie- en motivatieproblemen spelen vaak een lastige rol bij het leren.

Van dyslexie wordt vaak gezegd dat het een leerprobleem is, maar deze kinderen lopen vooral tegen een een muur van onbegrip aan. Zij hebben echt een andere aanpak nodig en die komt vaak niet. Ze voelen zich daarom slecht gezien en gehoord. Noem het dus maar een onderwijsprobleem! Ik werk met kinderen, ouders, volwassen dyslecten en leerkrachten; ik deel, ik stimuleer en ik motiveer! Ik werk met methoden, hulpmiddelen en mensen waar ik in geloof. 

Beroepsmatig ben ik aangesloten bij Adiona, een landelijk expertise netwerk voor professionele kindercoaches. Ook sta ik geregistreerd in het Register van het SKJ. Hiermee voldoet mijn praktijk ook aan de voorwaarden en eisen conform de wet WKKGZ en de privacywet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG). Op de website van de Kernvisie methode sta ik vermeld als bevoegd Kernvisie coach. Als gecertificeerd 'Ik Leer Leren' trainer is mijn vermelding ook te vinden op de website van 'Ik Leer Leren'.

De wereld van coaching, dyslexie en onderwijs is continue in beweging. Uiteraard blijf ik op mijn vakgebied bij door scholing en training en neem ik ook regelmatig deel aan conferenties en seminars.

Meer weten over mijn aanpak en visie? Laat het me weten!

contact button

 kernwaarden 4

 

 academie klein Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen  ik leer leren banner adiona banner

 

zziep klein